кнопка зв'язку
Хочете, зателефонуємо вам за 30 секунд1?
X
Чекаю дзвінок

- Готівка
- Оплата готівкою може здійснюватися під час купівлі товару в нашому магазині або під час доставки товару нашим кур'єром по Коломиї
- Оплата карткою на сайті - Оплата банківськими картами Visa, MasterCard прямо на сайті (без комісії).
- Оплата карткою в магазині
- Б/Г ПП ЄП 2 гр і 3 гр ( Після приймання замовлення ми надамо рахунок-фактуру, яку ви зможете оплатити зі свого рахунку або у відділенні будь-якого банку. Після оформлення замовлення менеджер інтернет-магазину зв'яжеться з вами для узгодження умов купівлі та оформлення документів.)
-Накладений платіж "Нова пошта" (оплата при отриманні). Вартість товару при оплаті готівкою або банківською картою при отриманні в одному з відділень Нової пошти або кур'єру, в разі доставки "До дверей". Даний спосіб доступний тільки при оформленні замовлення вартістю від 500 до 30 000 грн. Якщо сума замовлення менша або більша, можете скористатися будь-яким іншим, зручним для вас, видом оплати. Пересилання і доставка у вартість товару не входять і оплачуються окремо.
-Передоплата. У рідкісних випадках під час оформлення замовлення потрібна передоплата (повна або часткова). Ми обов'язково повідомляємо про це під час узгодження деталей замовлення.


0